Wat zijn zilveren doortrekoorbellen en hoe draag je ze?

Wat zijn zilveren doortrekoorbellen en hoe draag je ze?

Laten we eens wat dieper ingaan op de vraag wat doortrekoorbellen nou precies zijn. Doortrekoorbellen zijn oorbellen met een dun kettinkje dat je door je oorgaatje trekt, dus eigenlijk een oorbelletje zonder sluiting. Doortrekoorbellen hebben verschillende benamingen zoals bijvoorbeeld: threader oorbelletjes, pull through oorbellen, doorhaaloorbellen of gewoon oorbellen aan een kettinkje.

Het leuke van zilveren doortrekoorbellen is de veelzijdigheid. Je kunt ze echt op heel veel verschillende manieren dragen. Op zichzelf zijn ze natuurlijk al heel leuk en kun je ze gewoon lekker laten hangen, maar je kunt ze ook superleuk combineren met andere kleine oorbelletjes of kleine oorringetjes. Als je ze op deze manier stijlt, creëer je een speels effect. Wil je het meer dynamisch, draag dan oorbelletjes van verschillende lengtes naast elkaar. Ook een asymmetrische look is erg populair: draag in het ene oor een zilveren threader en in het andere oor een eenvoudige zilveren oorknop, zo ontstaat een moderne twist. Als het kettinkje van de doortrek oorbel wat langer is, is het ook heel trendy om ze door een, twee of zelfs drie gaatjes te rijgen. Wil je juist wat meer opvallen maar niet overdrijven, dan kun je je zilveren doorhaaloorbellen combineren met oorbellen met parels of met gekleurde edelsteentjes.

Een van de redenen waarom oorbellen met een kettinkje zo populair zijn, is omdat ze zo makkelijk matchen met andere sieraden en natuurlijk het gemak waarmee je ze in- en uit doet. Daarbij zijn echt zilveren doortrekoorbellen duurzaam, gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zijn glans behoudt, en bestand is tegen dagelijkse slijtage. Je kunt er dus zeker van zijn dat onze doortrekkers lang mooi blijven.

Een ander groot voordeel is dat alle zilveren sieraden meestal hypoallergeen zijn, wat betekent dat ze minder snel allergische reacties veroorzaken. Dat maakt onze doortrekoorbellen van echt zilver dus heel geschikt voor mensen met gevoelige oren. Bovendien raakt echt zilver nooit uit de mode, het materiaal is tijdloos, ongeacht de heersende trends.

Om er voor te zorgen dat je zilveren threader oorbellen lang mooi blijven, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Meestal is het voldoende om de kettingoorbelletjes met een beetje lauw water en een zachte doek schoon te maken om vuil te verwijderen. Voor een grondigere reiniging kun je een zilverpoetsmiddel gebruiken. Je kunt ook altijd even dit artikel lezen waarin we de juiste manier van reinigen heel duidelijk uitleggen.


De conclusie is dus dat echt zilveren doortrekkers een mooie aanvulling zijn op je sieradencollectie. Waar wacht je nog op? Duik eens in onze collectie van echt zilveren doorhaaloorbellen, laat je inspireren en voel je vrij om je ervaringen met ons te delen in de reacties hieronder. We zijn heel benieuwd naar jouw combinaties!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.