Hoi ik ben Annette,

...het gezicht achter Moods & Memories. Eerlijk gezegd had ik nooit gedacht nog eens een webwinkel te beginnen maar toch is het zo gelopen. Ruim dertig jaar geleden ben ik als vanzelfsprekend begonnen met werken in ons familiebedrijf in de juwelierssector. Gedurende deze jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd waaronder de opleiding tot juwelier en goudsmid op de vakschool in Schoonhoven.

Betaalbare, echt zilveren sieraden

Moods & Memories, jouw ultieme online winkel voor verfijnde, echt zilveren sieraden.

Door de jaren heen heb ik mijn juweliersbranche passie en kennis verdiept, met als hoogtepunt de beslissing om Moods & Memories te lanceren. Hier selecteer ik zorgvuldig oorbellen, armbanden, kettingen en meer, elk met de belofte van kwaliteit en betaalbare luxe, speciaal voor jou.

Ik geloof dat sieraden meer zijn dan accessoires; ze zijn een echo van wie je bent en de herinneringen die je dierbaar zijn. Daarom streef ik ernaar om een collectie te bieden die niet alleen jouw schoonheid onderstreept maar ook verhalen vertelt en emoties wekt.

Toewijding aan kwaliteit

Stap in mijn wereld, waar elke creatie een toewijding is aan kwaliteit. Laat je meenemen door de Moods & Memories, waar elk stuk een speciale plaats in jouw hart zal vinden.

Bij Moods & Memories is elke dag een nieuwe kans om schoonheid te ontdekken en te vieren. Jouw verhaal is uniek; laten we samen sieraden vinden die even uniek zijn.

Hartelijke groet, Annette Vervoort